Prof. Dr. Ali Ümit KESKİN

Yeditepe Üniversitesi Hastaneleri İdari Koordinatör

Prof. Dr. Ali Ümit Keskin, 1978 yılında Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1980 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi’nde yüksek lisansını, 1984 yılında  İstanbul Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü'nde Doktorasını tamamladı. 1985 yılında Siemens Tıp Tekniği'nde göreve başladı. Profesyonel kariyeri boyunca Medikal Enstrümantasyon alanında çalıştı. 2009 yılında Biyomedikal Mühendisliği Doçenti, 2014 yılında aynı alanda  Profesörlük ünvanlarını aldı. 2002 yılından bu yana Yeditepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde görev yapmakta olan Prof. Dr. Ali Ümit Keskin, Biyomedikal Mühendisliği Bölümü kurucu öğretim üyesidir. Halen Yeditepe Üniversitesi Hastaneleri İdari Koordinatör Vekilidir.