Yeditepe University Complementary Medical Center

Yeditepe Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi

Acıbadem Mah. Bağ Sok. No:4 Kat:B1 34718 Kadıköy / İstanbul

Yeditepe Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi

Yeditepe Üniversitesi Hastanelerine bağlı olarak hizmet veren Tamamlayıcı Tıp Merkezi 2008 yılından bu yana Acıbadem İstek Vakfı merkez binasında faaliyet göstermektedir.

Tamamlayıcı Tıp Merkezinin temel prensibi, kliniğe başvuran hastalara doğal tıbbi destek yardımında bulunmaktır.

Merkezin, Yeditepe Üniversite Hastanelerine bağlı bir bölüm olarak hizmet vermesi sayesinde, diğer bölüm hekimleriyle multidisipliner çalışma yapılabilmektedir. Bu yaklaşım, hastanın tedaviye ve hekimine güvenini artırmaktadır.

Dünya Sağlık Örgütü’nün kabul ettiği  “Akupunktur ile tedavi edilebilen” tanısı konmuş tüm hastalıklar için hizmet sunulmaktadır.

Kullanılan teknik cihazlar ve malzemeler CE onaylı olup, dünyada kabul gören, bilimselliği-etkinliği ispatlanmış donanıma sahiptir.

Yeditepe Üniversitesi Tamamlayıcı Tıp Merkezinde, hem geleneksel hem de bilimsel temele dayanarak uygulanan akupunktur hizmeti, yeni açılacak merkezlere de referans olmakta ve ilham vermektedir.

Merkezde, hastalıkların tedavisine ek olarak; bilimsel akupunkturun nasıl uygulandığını öğrenmek ve akupunkturun koruyucu hekimlikteki faydalarını deneyimlemek isteyenlere de hizmet sunulmaktadır. Ayrıca, Ozon uygulama seansları yapılmaktadır.

Hizmet saatleri, hafta içi 08.00-18.00 arası, cumartesi günleri 08.00-14.00 arasıdır.

Pazar günleri ve resmi tatillerde hizmet verilmemektedir.