Yeditepe Üniversitesi Tamamlayıcı Tıp Merkezi

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'ne bağlı olarak hizmet veren Tamamlayıcı Tıp Merkezi 2008 yılından beri Acıbadem İstek Vakfı merkez binasında faaliyet göstermektedir.

Tamamlayıcı Tıp Merkezi'nin temel prensibi; kliniğe başvuran hastalarımıza doğal tıbbi destek yardımında bulunmaktır. Merkezimiz Üniversite Hastanesine bağlı bir bölüm olarak hizmet verdiği için gerektiğinde bize başvuran hastaların şikâyetlerini diğer  bölüm hekimleriyle de görüşüp tavsiye almamız çok kolay oluyor. Bu da hastalara güven veriyor. Kendilerini bilimin-teknolojinin ışığına, yeri geldiğinde kollektif hekim ellerine rahatlıkla teslim ediyorlar.

Dünya Sağlık Örgütünün kabul ettiği  " Akupunkturla "  tedavi edilebilen ve tanısı konmuş hastalıklarda destek tedavi yöntemi olarak uygulanabilen tüm hastalıkları kliniğimizde kabul edebilmekteyiz.

Kullanılan tüm akupunktur malzemeleri ve teknik cihazlar, CE onaylı  olup bugün dünyada kabul gören, bilimselliği-etkinliği ispatlanmış donanıma sahip Merkezimiz, akupunkturun akademik seviyede uygulandığı dünyanın önde gelen merkezlerini kendisine referans almıştır.

Merkezimiz, sadece hastalığından dolayı değil, akupunkturun bilimsel olarak nasıl uygulandığını merak edenleri ve de akupunkturun koruyucu hekimlikteki faydalarını da deneyimlemek isteyenler için hizmet vermektedir.

Hizmet Saatleri

Hafta içi 08.00 ile 18.00 arası; Cumartesi günleri ise 08.00 – 14.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.
Pazar günleri ve resmi tatillerde hizmet vermemektedir.