7 Soruda Yağ Hücresi Nakli

Yağ hücresi nakli nedir?
Özellikle diz iç yanı, basen ya da göbek çevresi bölgelerinden alınan yağ hücrelerinin enjeksiyon işlemidir.

Yağ hücresi nakli nasıl yapılır?
Bölgesel uyuşturma sonrası enjektörle ile alınan yağ hücrelerinin, yine enjektörle gereken yerlere verilmesidir.

Yağ hücresi nakli ne amaçla kullanılır?
Kırışıklık tedavisi, Anti-aging, dudak dolgunlaştırma, yüze şekil verme,
yüz ve bedendeki kontur bozukluklarının giderilmesi, meme büyütme amacı ile yağ hücresi nakli yapılabiliyor.

Doku kokteyli nedir?
Yağ hücresi ile birlikte dokunun başka hücrelerinin de karıştırılarak uygulanması işlemidir. Daha çok karın germe ya da meme küçültme ameliyatları sonrasında çıkan parçalardan hazırlanır.

Yağ hücresi erir mi?
Sağlam yağ hücresi verildiğinde yüzdeki etki süresinin 5-7 yıl olduğu düşünülür. Elbette yıllar içinde yüzümüzdeki normal yağlarda bile erime olmaktadır. Ancak erken dönemdeki şişliklerin azalması ve yağın oturması aşamalarını erime olarak algılamamak gerekir.

Yağ hücresi ile yüz germe benzeri bir sonuç elde edilebilir mi?
Sarkmanın çok fazla olmadığı durumlarda volumetrik yüz germe adı verilen yağ hücresi enjeksiyonuna dayalı bir işlem ile oldukça iyi sonuçlar elde edilebilir.

Yağ alınan yerde bir sorun oluşur mu?
Aynı bölgeden aşırı yağ alınmadıkça sorun oluşmaz. Ayrıca fazlalık olan bölgelerde yağ hücresi alımı sırasında düzeltme yapma şansı da vardır.