Dr. Altay Burak Dalan

Genel Koordinatör
Biyomedikal ve Elektrik Mühendisliği
Altay Burak Dalan Lisans Derecesini 1994 yılında Boston Üniversitesi Biyomedikal ve Elektrik Mühendisliği bölümünden aldı. Yüksek Lisans derecesini 2005 yılında İstanbul Üniversitesi’nden aldı. Moleküller Tıp alanındaki doktora derecesini İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nden 2010 yılında aldı. 2004 yılında Yeditepe Üniversitesi’nde Yeditepe Üniversitesi Hastanesinin Genel Koordinatörü olarak çalışmaya başladı. 2007 yılından beri, Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürütmektedir.

Doç Dr. Faruk Yencilek

Tıbbi Koordinatör (Başhekim)
Üroloji Anabilim Dalı Başkanı
Faruk Yencilek, Tıp Doktoru derecesini 1996 yılında Marmara Üniversitesinden aldı. Aynı yıl tıpta uzmanlık sınavını kazanarak İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı bölümünde asistanlık eğitimine başladı. 2001’de Üroloji uzmanı oldu. 2008 yılında bir yıl süreyle Almanya Heidelberg Üniversitesi Üroloji Kliniği’nde çalıştı. 2011’de Üroloji doçenti olmaya hak kazandı. 2012 yılında Avrupa Board sınavını kazanarak FEBIJ unvanını aldı. 2005 yılından beri, Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Üroloji Anabilim Dalı’nda çalışmaktadır.

Doç. Dr. Ali Ümit Keskin

İdari Koordinatör (Başmüdür)
Biyomedikal Mühendisliği öğretim üyesi.
Lisans derecesini 1978 yılında Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden,Yüksek Lisans derecesini Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Fakültesi’nden(1980) ve Doktorasını İstanbul Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsünden aldı (1984). 1985 yılında Siemens AG, Tıp Tekniği Bölümüne katıldı. 2002 yılından itibaren Yeditepe Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü’nde öğretim üyesidir. Bilimsel yayınlar: http://www.yeditepe.edu.tr/dotAsset/161439.pdf

Prof. Dr. Faik Altıntaş

Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı
Faik Altıntas tıp derecesini 1976 yılında Hacettepe Üniversitesinden aldı, asistanlığını Çukurova Üniversitesinde tamamlamasının ardından, 1983’de Göztepe Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji kliniğinde çalışmaya başladı; 2006’dan beri Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi Ana Bilim dalı başkanı olarak çalışmaktadır. Dr. Altıntaş ortopedi literatüründe 60’dan fazla yayına sahiptir.

Prof.Dr.Sina ERCAN,

Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı
Sina Ercan Tıp Doktoru derecesini 1993 yılında Marmara Üniversitesinden aldı ve ardından 1999 yılında aynı üniversitede Göğüs Cerrahisi uzmanı oldu. Eğitim ve kariyerine Massachusetts Genel Hastanesi ve Harvard Tıp Fakültesi Deaconnes Tıp Merkezleri, Cornell Üniversitesi Memorial Sloan Kettering Kanser Merkezi , Mayo Klinik, Cleveland Klinik ve Case Western Reserve Üniversitesi gibi önemli sağlık merkezlerinde çalıştığı ABD’de

devam etti. 2005’de Yeditepe Üniversitesi Göğüs Cerrahisi Bölümünde Yardımcı Doçentlik unvanını, 2006’da Doçentlik unvanını ve 2012’de Profesörlük unvanını aldı . Şu anda, Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı başkanıdır ve Tıbbi Direktör Vekili pozisyonunun sahibidir